Η εταιρεία Άννα Σώτου και Σια Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, έχοντας συνεργαστεί με τους διασημότερους παγκοσμίως οίκους παραγωγής κρυστάλλων και πορσελάνης, αναζητά μόνο αξιόπιστες λύσεις για τις προϊοντικές ανάγκες των πελατών της. 

Επενδύοντας στο design και την ποιότητα, στοχεύει στη δημιουργία μιας γκάμας  προϊόντων που να προκαλεί μια ξεχωριστή, απολαυστική εμπειρία με ουσιαστικά οφέλη. Ποιοτικά προϊόντα με νεωτεριστικές και πρωτοπόρες αποκλειστικότητες, εμπνευσμένο σχεδιασμό και  δελεαστικές ισορροπίες ποιότητας τιμής.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τους οίκους Rogaska, Sango, Horwood και IVV, ενώ εισάγει επίσης προϊόντα κορυφαίων οίκων, όπως Kosta Boda, Atlantis, Cutipol, Royal Copenhagen, Vista Alegre, Silampos, Nao, Fink, Robbe & Berking.

Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αναβάθμιση της επικοινωνίας με τους συνεργάτες και πελάτες της, δημιούργησε τρεις διαδικτυακούς χώρους με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται.

Azzuro_2Sante-bela-vina-2

Στο site www.rogaska.gr μπορείτε να βρείτε τους πλήρεις καταλόγους του οίκου αλλά και τη συλλογή που είναι άμεσα διαθέσιμη στην Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα, link για το site του εργοστασίου στη Σλοβενία και τις τιμές λιανικής των προϊόντων του.

Στο site www.ivvnet.gr θα δείτε τους πλήρεις καταλόγους Home και Horeca του οίκου. Μπορείτε επίσης να δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα, link για το site του εργοστασίου στην Ιταλία και ενημερωτικά video των προϊόντων του.

Τέλος, στο site www.lifeatstyle.gr θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα ειδών που καλύπτει ευρύ φάσμα οικιακών και επαγγελματικών αναγκών από επώνυμες προτάσεις διάσημων οίκων και σχεδιαστών του εξωτερικού που έχουν εμπιστευθεί στην εταιρεία την αποκλειστική εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα.

 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Καλαμάτα. Λειτουργεί ένα κατάστημα λιανικής ειδών οικιακής χρήσης και άλλο ένα, επαγγελματικού εξοπλισμού. Στις αποθήκες της, διατηρεί σημαντικά αποθέματα σχεδόν σε όλους τους κωδικούς ροής. Δημιούργησε επίσης ένα εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα, όπου παρουσιάζει τα προϊόντα των συλλογών της. 

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών της, προσφέρει ποικιλία και συχνή ανανέωση συλλογών, ποιότητα και ξεχωριστό σχεδιασμό προϊόντων διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων. 

Προϊόντα της βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης οικιακού εξοπλισμού, πολύ υψηλού επιπέδου αλλά και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων πώλησης οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως οι εταιρείες Praktiker και The Mart. Συνεργάζεται ακόμη με εταιρείες χονδρικής πώλησης οικιακού εξοπλισμού, ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρίες catering, εστιατόρια, καφέ και μπαρ αλλά και εταιρίες χονδρικής πώλησης επαγγελματικού εξοπλισμού. 

Το κατάστημά μας

LIFE @ STYLE

ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗ 2 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24100 
(χάρτης)

info@lifeatstyle.gr
2721062663