Αγορές έως 6 άτοκες δόσεις!

Δωρεάν Αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 80€!

Πολιτική Απορρήτου


Στη Life@Style, λαμβάνουμε σοβαρά την υποχρέωσή μας ως προς την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας, όπως ορίζει ο Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Θέλουμε να είστε ενήμεροι για το ποιά από τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και να έχετε τον έλεγχο στα δεδομένα αυτά.

Συλλογή μη ταυτοποιήσιμων πληροφοριών

Η περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται ανώνυμα (χωρίς δηλαδή να αποκαλύπτεται οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που σας ταυτοποιεί, όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).

Τα στοιχεία που σχετίζονται με εσάς τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και καταγράφονται, δεν σας ταυτοποιούν άμεσα και είναι τα ακόλουθα:

  • η διεύθυνση IP που σας παραχωρεί ο πάροχος που σας δίνει πρόσβαση στο Internet
  • τα στοιχεία της συσκευής που χρησιμοποιείτε (λειτουργικό, διαστάσεις οθόνης κλπ)
  • το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας που επισκέπτεστε
  • τη χώρα που χρησημοποιήσατε για να επισκευτείτε την ιστοσελίδα μας
  • το χρόνος παραμονής σας σε κάθε σελίδα μας χωριστά
  • τον browser (φυλλομετρητή) που χρησιμοποιείτε
  • το λειτουργικό του υπολογιστή σας

Συλλογή στοιχείων από τρίτους

Θα πρέπει να γνωρίζετε οτι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics που προσφέρεται από την Google.

Η υπηρεσία Google Analytics καταγράφει ΜΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ υπηρεσίες, τις οποίες χρησιμοποιούμε για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο που επισκέπτεστε, παρέχοντάς σας ακόμη καλύτερες υπηρεσίες.

Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τα cookies του Google Analytics μεταφέρονται σε διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα, θα συντάξει αναφορές για τους διαχειριστές της σχετικά με τις δραστηριότητες αυτές και θα παρέχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου και του διαδικτύου.

Η Google μπορεί επίσης να μεταβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, υπό την προϋπόθεση ότι προβλέπεται από το νόμο ή εάν τυχόν τρίτα μέρη επεξεργάζονται τα δεδομένα εκ μέρους της.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Google Analytics, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά επισημαίνουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της παρούσας ιστοσελίδας.

Πολιτική για τα Cookies

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί τα cookies για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς, για παράδειγμα, είναι η απομνημόνευση των προτιμήσεών σας όσον αφορά στην ασφαλή αναζήτηση, για να υπολογίσουμε τον αριθμό των επισκεπτών σε μια σελίδα ή για να σας διευκολύνουμε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας (λαμβάνοντας πάντα φυσικά την συγκατάθεσή σας), αλλά και για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας κατά τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Προσωπικά Δεδομένα - Απόρρητο Συναλλαγών

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την Life@Style και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Life@Style δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Life@Style χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Life@Style. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τον κανονισμό Προστασίας Προσωπικών δεδομένων, έχετε τα εξής δικαιώματα όσον αφορά τα στοιχεία σας που συλλέγονται από εμάς:

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση
  • Δικαίωμα στην πρόσβαση και διόρθωσή τους
  • Δικαίωμα στη διαγραφή τους
  • Δικαίωμα στον περιορισμό επεξεργασίας τους
  • Δικαίωμα στην ανάκληση συναίνεσης
  • Δικαίωμα στη φορητότητα, δηλ. να μας ζητήσετε να τα μεταβιβάσουμε όπου επιθυμείτε

Επικοινωνία για την άσκηση των δικαιωμάτων σας

Για οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα και την εμπλοκή της Life@Style σε αυτά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο info@lifeatstyle.gr.

logo-home-bo

Έχετε κατάστημα λιανικής;

Για τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας.
Έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές σας ως εξής:

Με αγορές άνω των 100€, μπορείτε να επιλέξετε έως 3 άτοκες δόσεις για εξόφληση.

Με αγορές άνω των 300€, σας προσφέρουμε την επιλογή για έως και 6 άτοκες δόσεις!